Jumping fitness mandag sæson 2021/22

Kvinder og mænd fra 18 år

Jumping Fitness er et dynamisk fitnessprogram. 

Der hoppes i takt til god musik, sveden kommer frem på panden og smilet kommer helt naturligt også frem. Det er skånsomt for knæ og andre led, da man hopper på det bløde underlag, så det er en sportsgren hvor alle kan være med.

Jumping Fitness blev dannet med tanke på at udvikle et træningsprogram, der styrker kroppen på en positiv og livsglad måde.

Grundlaget for Jumping Fitness er en kombination af hurtige og langsomme spring, variationer af traditionelle aerobictrin, dynamiske sprint og “powersport”-elementer.

Jumping Fitness er en fantastisk kardiotræning kombineret med god musik og glade mennesker. Kompleksiteten af øvelserne bevirker, at hele kroppen bliver styrket.

Jumping Fitness er tre gange mere effektiv end løb, hvilket blandt andet skyldes den konstante tyngdekraftsændring, der medfører at mere end 400 muskler bliver aktiveret samtidig.

Jumping Fitness forbedrer styrkelsen af de komplekse muskler i hele kroppen og er takket være trampolinens bløde affjedring velegnet til genopbygning efter skader.

Jumping Fitness har en gunstig virkning på det kardiovaskulære system, øger lungekapaciteten og den overordnede udholdenhed.


Vi ses


Holdet træner om mandagen kl.18.00-19.00 i Multihallen

Første træning mandag d. 6/9-21

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen